Za nama je i uspešan nastup na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu! Tamo smo se predstavili na sopstvenom izložbenom prostoru Originalni EU kvalitet i sve od subote do petka odličnim mesnim specijalitetima iz Slovenije oduševljavali posetioce.

Uprkos tome što je sajam ove godine nešto slabije posećen nego što smo navikli, na OK izložbenom prostoru sve vreme bio je lep broj gostiju. To ne treba da čudi pošto su na njemu posetioci uz bogatu degustaciju mogli uživo da se uvere u odličan ukus i kvalitet evropskih mesnih proizvoda iz Slovenije. Ljubazne hostese koje su sve vreme bile na raspolaganju pored specijaliteta nudile su i informativno-promotivnu brošuru i druge informacije o evropskom kvalitetu kao i oznakama EU kvaliteta po kojima potrošači prepoznaju tradicionalne proizvode, zaštićene na evropskom nivou – među njima, naravno, i slovenačku kranjsku kobasicu i kraški pršut, koji su naročito oduševili posetioce sajma. Da kranjsku kobasicu dožive u različitim kombinacijama, pobrinuo se i kuvar, koji je na izložbenom prostoru pripremao jednostavna a izuzetno ukusna jela sa kranjskom kobasicom.

Sajam smo, naravno, iskoristili i za stvaranje i jačanje poslovnih i strateških veza slovenačke mesne industrije sa relevantnim učesnicima iz Srbije, za šta je Master hala bila odličan prostor. Naša prezentacija je i sa tog stanovišta bila lepo primljena i zato nastup na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu možemo da ocenimo kao veoma uspešan.