OK ANKETA

OK ANKETA

Ispunite OK anketu, a mi ćemo dvaput godišnje neke od vas, koji ste se odazvali našem pozivu, nagraditi. Oduševićemo vas paketom odličnih mesnih specijaliteta i različitim korisnim suvenirima sa simpatičnim logom OK projekta.

a) IZ EU:
1 - Često2 – Povremeno3 – Veoma retko4 – Nikada
b) IZ SLOVENIJE:
1 - Često2 – Povremeno3 – Veoma retko4 – Nikada


a) Kupujem (pre svega) proizvode domaćih proizvođača:
12345
b) Odlučujem na osnovu kvaliteta:
12345
c) Na moju odluku o kupovini najviše utiče cena proizvoda:
12345
d) Vodim računa o sastavu i sadržaju aditiva:
12345
e) Spreman/na sam da platim više za kvalitet:
12345Da, poznate su miNe, nisu mi poznatePrimetio/la sam ih, ali ne znam šta značeDa, znao/la samČuo/la sam već nešto o tomeNe, to nisam znao/la

Hvala vam za vreme koje ste odvojilii za našu anketu. Sa odgovorima na pitanja ste se uvrstili u izvlačenje za privlačne nagrade. Da bismo vam mogli slati nagradu, ako budete među srećnim dobitnicima, trebaju nam vaši podaci.

Više o pravilima, nagradama i izvlačenju možete videti ovde.

OK anketa – PRAVILA I USLOVI UČESTVOVANJA

OK anketa se sprovodi kao deo promotivnih aktivnosti projekta Originalni EU kvalitet – promocija proizvoda od svinjskog mesa evropskog kvaliteta na tržištu Republike Srbije. OK anketa će se odvijati u vreme trajanja promotivnog projekta, od januara  2020. do decembra 2022.

Svrha OK ankete je merenje i kontinuirano praćenje poznavanja i odnosa srpskih potrošača prema kvalitetu proizvoda evropskog porekla.

U anketi mogu da učestvuju sva punoletna fizička lica sa stalnom ili privremenim adresom u Republici Srbiji.

Svi zainteresovani mogu popuniti anketu:

 • na degustacijama projekta Originalni EU kvalitet, koji će se u vreme trajanja projekta (od januara do decembra 2022.) održavati u različitim tržnim centrima u Srbiji. Lokacija i vreme degustacija biće objavljena na web stranici www.ok-kvalitet.eu
 • na web stranici ok-kvalitet.eu

Učesnici, koji ispune anketu sa svojim kontakt podacima, imaće mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri. Tri puta svake godine čemo nasumice izabrati 15 srećnih dobitnika, učesnika ankete,  i nagraditi ih posebnim nagradama.

 1. izvlačenje: Oktobar 2020.
 2. Izvlačenje: Novembar 2020.     
 3. izvlačenje: Decembar 2020.      
 4. izvlačenje: Februar 2021.          
 5. izvlačenje: Jun 2021.    
 6. izvlačenje: Novembar 2021.     
 7. izvlačenje: Februar 2022.          
 8. izvlačenje: Jun 2022.    
 9. izvlačenje: Novembar 2022.     

Svako pojedinačno izvlačenje, uključivaće ankete, koje će se popunjavati na degustacijama ili na web stranici, najkasnije 4 dana pred predviđenim izvlačenjem. Ostale ankete će biti uključene u narednim izvlačenjima nagrada. Jedna anketa može da učestvuje samo u jednom izvlačenju.

U svakom od 8 izvlačenja biće podeljeno 15 nagrada. Nagrade su:

 • 3 x paket proizvoda od svinjskoga mesa EU porekla u vrednosti od 80 eura.
 • 4 x paket proizvoda od svinjskoga mesa u vrednosti od 40 eura.
 • 5 x promotivna pregača + proizvod od svinjskoga mesa EU porekla
 • 5 x promotivna majica + proizvod od svinjskoga mesa EU porekla

Nagradu nije moguće menjati za gotovinu ili neki drugi proizvod u novčanoj protivrednosti.

Rezultati izvlačenja, tačnije imena nagrađenih učesnika, biće objavljena na web stranici www.ok-kvalitet.eu i Facebook profilu projekta Originalni EU kvalitet.

Nagrađeni će biti obavešteni i putem elektronske pošte o rezultatima izvlačenja.

Nagrađeni dozvoljavaju objavu ličnog imena i prezimena na web stranici www.ok-kvalitet.eu i Facebook profilu projekta Originalni EU kvalitet.

Srećni dobitnici će nagrade primiti poštom u roku od 14 dana od objave rezultata izvlačenja. Troškove slanja nagrada snosi organizator.

Učestvovanjem u anketi, učesnik je dozvolio da izvođač prikupi, ima u arhivi ili na neki drugi način obradi sledeće lične podatke: ime I prezime, adresa, godina rođenja, elektronska adresa, a u svrhu ispunjavanja obaveza prema nagrađenima.

Učesnik ankete se slaže da mu se na elektronsku adresu šalju elektronske vesti  (Newsletter) sa informacijama o projektu Originalni EU kvalitet.

Davanje podataka je dobrovoljno.

Nagrađeni

U pripremi