Srećni smo što možemo da potvrdimo da će se prvi OK festival – Festival evropskog kvaliteta održati u subotu, 12. juna, na Kalenić pijaci u Beogradu, što nikako ne smete da propustite.

Nakon što su nas mere protiv korone sprečile da prošle godine organizujemo OK festival, ove godine koristimo prvu priliku da našim prijateljima iz Srbije na festivalskom događaju u prijatnom druženju i u pratnji zabavne muzike uživo predstavimo izvrsne evropske mesne specialitete iz Slovenije i da ih njima počastimo.

Dopustite da vas oduševimo prestižnim kraškim pršutom i originalnom kranjskom kobasicom sa EU oznakom kvaliteta ZGO, kao i drugim specijalitetima sa proverenim evropskim kvalitetom, tradicijom i odličnim ukusom. Uz malo sreće u bogatim nagradnim igrama, koje će se održati kao deo festivalskog događaja, moćićete da ih ponesete kući besplatno. Na raspolaganju će vam biti svi naši proizvodi po posebnim festivalskim cenama.

Pored toga, očekuju vas i bogate besplatne degustacije. Da kranjska kobasica, kao i pršut i druge odlične mesne specijalitete, nude zaista raznovrsne mogućnosti kombinovanja i da se na trpezi mogu naći kao dobrodošao dodatak ili čak kao glavni sastojak brojnih jela, na festivalu će uživo demonstrirati i priznati beogradski kuvar koji će pred posetiocima pripremati nekoliko ukusnih i zanimljivih kombinacija. Ove specijalitete možete i sami da probate i da odlučite koji od njih vam se najviše dopada.

Festival će trajati od 9 pa sve do 15 časova. Pronađite nas na delu pijace u blizini Maxi trgovine.  Čekamo vas u subotu, 12. maja, na Kalenić pijaci na Vračaru!