I u 2021. godini nastavljamo da nagrađujemo naše verne kupce. Pritom, nimalo nismo skromni, pošto smo već u prvoj nagradnoj akciji izvrsnim evropskim mesnim specijalitetima iz Slovenije nagradili i obradovali čak 17 srećnih dobitnika.

Krajem aprila smo tako na našem FB profilu Originalni EU kvalitet pripremili veoma propraćeni nagradni Giveaway, na kojem smo tražili srećnog dobitnika XXL paket OK proizvoda u vrednosti od čak 100 eura. Odziv je bio veliki, dobili smo više od 1.300 komentara odn. odgovora na postavljeno pitanje, a skoro 2.000 ljudi lajkovalo je objavu. Na kraju se je nagradi radovala gospođa Vena iz Pirata.  Pratite nas na našem FB profilu i dalje jer ćemo se uskoro vratiti sa sličnom atraktivnom Giveaway akcijom!

Postoji, međutim, i drugi način da dođete do besplatnih ukusnih nagrada u obliku evropskih mesnih poslastica. Posetite nas na jednoj od brojnih degustacija koje u različitim trgovačkim objektima priređujemo tokom godine (listu ćete naći ovde) i popunite kratku anketu zahvaljujući kojoj ulazite u izvlačenje za lepe nagrade. Čak tri puta godišnje nasumično biramo po 15 dobitnika. Prvih 15 dobilo je ukusne pakete već početkom maja! Preostalih 30 do kraja godine!

Pratite nas, uskoro ćemo vas obradovati novim detaljima!