Zato što želimo da naše proizvode upozna što veći broj ljudi, u okviru našeg projekta obradovaćemo vas i privlačnim i ukusnim poklonima! U 2020. smo tako obradovali više od 50 srećnih dobitnika ukusnih poklon-paketa s kvalitetnim mesnim proizvodima iz Slovenije!

Zanima vas kako? Na više načina.  Za one koji mnogo vremena provode na omiljenom Fejsbuku, na našoj FB stranici Originalni EU kvalitet imali smo čak 3 Giveaway izazova. U njima su odgovaranjem na pitanja ili deljenjem mišljenja mogli da se takmiče za lepe mesne pakete, koje je na kraju dobilo 5 nasumično izabranih srećnih dobitnika.

Pored ovih srećnih dobitnika paketima sa izvrsnim mesnim proizvodima iz Slovenije radovalo se i 45 učesnika u nagradnoj anketi OK, kojima smo se time zahvalili na učešću. Nagradnu anketu OK mogli su da popune na degustacijama ili na našoj internet stranici! Jednostavno, zar ne?

Bićemo darežljivi i u 2021! Opet ćemo osmisliti FB nagradne izazove i nagrađivati vas za vreme koje ste odvojili za ispunjavanje naše kratke ankete! Pratite naš FB profil, posetite nas na degustacijama, festivalima i Novosadskom sajmu i učestvujte! Uz malo sreće i vi možete postati dobitnik kvalitetnih mesnih specijaliteta!