I kakva je to godina bila! Nažalost, ne onakva kakvu smo želeli, ali nam je ipak uspelo da je privedemo kraju. Iako nas kriza s koronom nije nimalo štedela, pokušali smo da sprovedemo većinu aktivnosti koje smo planirali. Naročito smo ponosni što smo za vas uspeli da priredimo svih planiranih 610 OK degustacija, na kojima ste uživo probali evropske mesne specijalitete iz Slovenije i uverili se u njihovu izvrsnost. Šta više… Prvobitno planiranim degustacijama smo u decembru dodali još 50, tako da ćemo na kraju 2020. moći da se pohvalimo sa čak 660 degustacija! S vama smo se družili u svim većim tržnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu,  Kruševcu, Kragujevcu, Subotici, i radosni smo što u ovom neuobičajenom vremenu možemo da ponudimo nešto izvrsno.

Nažalost, zbog pogoršanja situacije u oktobru, neposredno pre održavanja morali smo da otkažemo planirani Festival kvaliteta OK, koji je trebalo da se održi na zemunskoj pijaci u Beogradu. Za vas smo pripremili zaista poseban događaj s mnogo dobre hrane, zabave i lepih nagrada. Ali bez brige – nema razloga da tako nešto ne napravimo u 2021. kao i u 2022. Kada tačno – naravno, blagovremeno ćemo vas obavestiti.

I za 2021. spremamo mnogo toga zanimljivog. I dalje ćemo se družiti na degustacijama – planiramo da ih bude 670. Biće nam drago ako nas posetite na Novosadskom poljoprivrednom sajmu, jer ćemo pripremiti izložbeni prostor projekta Originalni EU kvalitet. Radujemo se druženju na Ok festivalu, ali i virtuelnom druženju na našem FB i Instagram profilu. Pripremamo i konferenciju EU kvaliteta, a u posetu Sloveniji pozvaćemo i srpske medije kako bi iz sopstvenog iskustva prikazali kako obezbeđujemo kvalitet, bezbednost i odličan ukus svojih mesnih proizvoda.

Ostanite s nama i u 2021!