Da li se sećate kultne jugoslovenske TV novele „Bolji životʺ? Mi je se i te kako sećamo i, zato što smo i dalje pomalo nostalgični, za vas smo pripremili modernu kratku seriju ‘OK život’! U našem stilu – OK stilu. Naravno, primereno ovom vremenu, ovoga puta nije reč o TV seriji već o internet seriji u kratkim 3-minutnim epizodama. U njoj možete da pratite dešavanja i dogodovštine dva mlada para, tetke iz Slovenije, koja redovno snabdeva mlade i oduševljava ih odličnim OK mesnim specijalitetima iz svoje domovine, i uljeza koji u njihov život unosi dašak neizvesnosti.

Kratka i zabavna serija u 12 epizoda donosi nepredvidljivu priču začinjenu brojnim zapletima i zabavnim situacijama. Smeh i zabava su tako obezbeđeni, kako za mlade tako i za starije koji su nekada rado pratili seriju „Bolji životʺ.

Prve 3 epizode serije „Ok životʺ sa Pecom, Macom, Žikom, Cecom, tetkom Monikom i Kaćom u glavnim ulogama možete da pogledate na našoj internet stranici ili Jutjub profilu. Nastavak ćemo vam otkrivati postepeno u narednim mesecima! Pozivamo vas da pogledate!