Kao što smo obećali, sve vreme brinimo se s brojnim OK degustacijama po celoj Srbij da budu odlične mesne specialitete iz Slovenije,  koje se ponose evropskom kvalitetom, dostupne za degustaciju u najvećim tržnim centrima. I sada, u posebnim uvetima, ali uz sve potrebne covid mere!

Obećanje, naravno, odgovorno ispunjavamo. Do sada smo srpske potrošače oduševili na više od 500 degustacija. Za probu smo ponudili odlične i pre svega kvalitetne mesne specialitete od svinjskog mesa, među njima i originalni kraški pršut,  ostale pršute s slovenačkog Krasa, slovenačke peglane kobasice, odličnu šunku u omotu, kranjsku kobasicu i druge, i kupcima predstavili evropske oznake kvalitete, koje su garancija za odličnu kupovinu.  Jednu od njih – oznaku Zaštičena geografska oznaka – nose i originalna kranjska kobasica i kraški pršut! Obratite posebnu pažnju kod kranjske kobasice – samo kranjska kobasica s tom oznakom je prava, odlična kranjska kobasica iz kvalitetnih sirovina, bez glutena, soje, jaja!

A naša misija još nije završena, jer smo tek dobro počeli našu novu 3-godišnju promociju. Do kraja godine imamo planiranih još nekoliko degustacija, a za  2021. i 2022. godinu pripremamo još više od 1.300 promocija, na kojima čete moči uživo probati odlične i kvalitetne evropske mesne specialitete iz Slovenije! Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite!

Pratite i našu internet stranicu i naš FB profil, kako biste saznali, gde i kada nas sve možete posetiti!