Pozivamo vas na treči OK festival, koji če se održati u subotu, 11. juna 2022 na pijaci Zemun! U prijatnom druženju i u pratnji zabavne muzike počastićemo vas odličnim mesnim specijalitetima evropskog kvaliteta iz Slovenije.
Posetioce čemo oduševiti besplatnim degustacijama prestižnog kraškog pršuta i originalne slovenačke kranjske kobasice sa EU oznakom kvaliteta ZGO, kao i drugih specijaliteteta sa proverenim evropskim kvalitetom, tradicijom i odličnim ukusom. Uz malo sreće u bogatim nagradnim igrama, koje će se održati kao deo festivalskog događaja, srečni dobitniki močiće da ih ponese kući sasvim besplatno, a na raspolaganju će biti i po posebnim festivalskim cenama
Festival, koji če se u organizaciji GIZ mesne industrije Slovenije odvijati u sklopu aktivnosti evropskog projekta promocije kvalitetnih proizvoda od svinjskog mesa Originalni evropski kvalitet iz Slovenije, će trajati od 9 pa sve do 15 sati.
Ljubazno vas pozivamo da se naoružani dobrim raspoloženjem okupimo u subotu, 11. juna, na pijaci Zeleni venac u Beogradu.