Da li ste u poslednje  vreme možda primetili naše zanimljive objave o originalnom EU kvalitetu u različitim magazinima? Nadamo se, da jeste.

Za vas smo pripremili 3 zanimljive objave, u kojima možete saznati više o evropskom kvalitetu. U njima ćete dobiti neke korisne informacije o evropskim oznakama kvaliteta, uputstva kako kupiti kvalitetne i originalne proizvode, pa i neke interesantne informacije o kraškom pršutu, jednom od najviše cenjenih tradicionalnih slovenačkih mesnih proizvoda. Da li znate da kraški pršut sadrži malu količinu soli i masti, bogat je vitaminima i mineralima, ima manje holesterola i bolji vitaminski sastav od svežeg mesa? Istina je, ali više o tome pročitajte sami. Saznajte, da evropske mesne specialitete od svinjskog mesa iz Slovenije, koje možete kupiti u trgovinama u Srbiji, ne sadrže gluten, soju, jaja, pa su zato odlične i za one, koje imaju neke alergije.

Sve to u maju, junu i julu pronaći u nekim od najčitanijih magazina u Srbiji. Zanimljive objave su objavljene u magazinima Hello, Kurir, Lena i  Lepa i srečna. Ako ste propustili objave u magazinima, možete ih pogledati i na našoj web stranici.