Nakon što smo zbog epidemije virusom korona bili prinuđeni da prekinemo sve svoje prezentacije sa degustacijom u prodavnicama, prvog vikenda juna vraćamo se u akciju! Popularne OK degustacije se vraćaju!

Pridružite nam se uživo i uverite se u kvalitet i odličan ukus evropskih mesnih delikatesa iz Slovenije. Originalan, strogo kontrolisan kvalitet, tradicija i obavezanost zadovoljstvu kupca samo su neki od argumenata kao odgovor na pitanje zašto izabrati naše mesne specijalitete. Pored kvaliteta i odličnog ukusa ponose se još jednom prednošću: naši mesni specijaliteti ne sadrže gluten, soju i jaja i zato u njima bezbrižno mogu da uživaju svi koji su alergični na ove materije.

Više o tome uživo predstaviće vam naše ljubazne hostese, koje će vam, naravno, ponuditi da probate ove odlične evropske mesne specijalitete iz Slovenije. Biće vam zahvalne ako ispunite i kratku anketu koja vam može doneti privlačnu i ukusnu nagradu.

Očekujemo vas u tržnim centrima širom Srbije. Gde nas tačno možete naći i kada, možete u svakom trenutku da proverite na ovoj veb-stranici u odeljku Degustacije, a više o događajima i zanimljivostima možete da pratite i na našim FB i Instagram profilima!

Vidimo se!