Kao što smo već najavili, i u nastavku projekta Originalni evropski kvalitet za vas smo pripremili brojne zanimljive aktivnosti. Obradovaćemo vas prezentacijama i degustacijama odličnih mesnih proizvoda tokom skoro 2000 novih promocija na prodajnim mestima širom Srbije, upoznaćemo vas sa prednostima evropskih prehrambenih proizvoda na veb-sajtu, FB i Instagram profilu, kao i putem reklamnih i edukativnih sadržaja, u štampanom i radijskom programu.

Sa posebnom radošću najavljujemo i čak tri Festivala EU kvaliteta, na kojima ćemo se družiti, upoznati i pre svega uživati u odličnim evropskim mesnim delikatesima iz Slovenije! O datumima njihovog održavanja blagovremeno ćemo vas obavestiti, a u ovom trenutku mogu da vam otkrijem da će se prvi odigrati već na jesen ove godine! Svakako se nadamo da ćete nam se pridružiti! Srešćemo se i na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, gde ćemo se predstavljati 2021. i 2022. godine.

I ovog puta smo za vas pripremili lepe nagrade. Popunite OK anketu, koju ćete naći na našoj internat-stranici ili na našim mestima za degustaciju, i imaćete priliku da se takmičite za lepe nagrade. Pratite nas i na internet-profilima, gde za vas pripremamo dodatne nagradne igre.

Ukratko, ostanite sa nama i uživajte u odličnom – originalnom– evropskom kvalitetu!