Srećni smo što možemo da potvrdimo da će se u subotu, 14. maja 2022 na pijaci Zeleni venac u Beogradu održati drugi OK festival – Festival evropskog kvaliteta, što nikako ne smete da propustite.

Nakon uspešnog prvog OK festivala, koji se juna prošle godine odvio na Kalenić pijaci i s besplatnim degustacijama, zabavnim programom i ukusnim poklonima oduševio brojne posetioce, sigurni smo, da če i drugi festival oduševiti.

Posetioce – i ovaj put očekujemo jih više od 3.000 – čemo i ovaj put oduševiti besplatnim degustacijama prestižnog kraškog pršuta i originalne slovenačke kranjske kobasice sa EU oznakom kvaliteta ZGO, kao i drugih specijaliteteta sa proverenim evropskim kvalitetom, tradicijom i odličnim ukusom. Uz malo sreće u bogatim nagradnim igrama, koje će se održati kao deo festivalskog događaja, srečni dobitniki močiće da ih ponese kući sasvim besplatno, a na raspolaganju će biti i po posebnim festivalskim cenama.

Da kranjska kobasica, kao i pršut i druge odlične evropske mesne specijalitete iz Slovenije, nude zaista raznovrsne mogućnosti kombinovanja i da se na trpezi mogu naći kao dobrodošao dodatak ili čak kao glavni sastojak brojnih jela, na festivalu će uživo demonstrirati i priznati kuvar koji će pred posetiocima pripremati nekoliko ukusnih i zanimljivih kombinacija. Ove specijalitete moći ćete i sami da probate i da odlučite koji od njih vam se najviše dopada.

Festival, koji če se u organizaciji GIZ mesne industrije Slovenije odvijati u sklopu aktivnosti evropskog projekta promocije kvalitetnih proizvoda od svinjskog mesa Originalni evropski kvalitet iz Slovenije,  će trajati od 9 pa sve do 15 časova.

Ljubazno vas pozivamo da se naoružani dobrim raspoloženjem okupimo u subotu, 14. maja, na pijaci Zeleni venac u Beogradu.