AKTIVNOSTI

PROMOTIVNA
BROŠURA

POSETITE NAS
NA DEGUSTACIJAMA

FESTIVALI
EU KVALITETA

DAN
EU KVALITETA

OGLAŠAVANJE
RADIO i WEB

OGLAŠAVANJE
REVIJE

POSETITE NAS NA DEGUSTACIJAMA

Potražite OK pult u vašoj najbližoj radnji, proćaskajte sa našim ljubaznim promoterkama i uz slasne zalogaje odličnih mesnih specijaliteta iz Evrope, prepustite se užitku odlične kombinacije, koju stvara evropski kvalitet i nezaboravan ukus!

Kalendar degustacije

PROMOTIVNA BROŠURA

DAN EU KVALITETA

U pripremi…

Dan EU kvaliteta, maj 2018

Privredno interesno udruženje slovenačke mesne industrije je na Dan Evrope, 9. maja 2018, u kongresnom centru hotela Falkensteiner u Beogradu pripremilo Dan evropskog kvaliteta, glavni događaj trogodišnjeg evropskog projekta promocije kvalitetnih proizvoda od svinjskog mesa na srpskom tržištu. Na stručno-poslovnom i kulinarskom druženju, kojeg su sa zanimljivim teorijskim predavanjima dopuniti evropski stručnjaci, predstavnici GIZ-a i največih slovenačkih mesnoprerađivaćkih poduzeča predstavili su, kakva su očekivanja prosečnog potrošača; kako s ispunjavanjem zakonskih zahteva i mera, koje po pravilu te zahteve prelaze, na njih odgovaraju evropska prehrambena preduzeća i kako možemo sa evropskim zaštitnim šemama kvaliteta nagovoriti kupca koji želi na policama radnje proizvode najvećeg kvaliteta. Predstavili su i  informativno-promotivni projekat Originalni EU kvalitet, s kojim GIZ mesne industrije Slovenije uz finansijsku pomoć Evropske unije srpske potrošače upoznaje sa visokim standardima evropskog kvaliteta i prednostima proizvoda označenih evropskim šemama kvaliteta.

Na Danu evropskog kvaliteta, kojeg je posetilo preko 100 ljudi iz poslovnog, stručnog i medijskog segmenta,  predstvnici slovenačkih firma posebnu su pažnju namenili i zaštičenim slovenačkim mesnim proizvodima, a med njima još posebno kranjskoj kobasici i kraškom  pršutu. Posebno su istakli primer kranjske kobasice, jednog od najprepoznatljivijih slovenačkih tradicionalnih proizvoda, poznatog u Srbiji. Mnogi potrošači u Srbiji ne znaju da pravu kranjsku kobasicu može proizvesti samo 16 sertifikovanih proizvođača iz Slovenije, a kako ističu u GIZU mesne industrije Slovenije, potrošači je prepoznaju po oznaci ZGO na ambalaži, koja jedina garantuje njenu originalnost.

FESTIVALI EU KVALITETA

U pripremi…

OGLAŠAVANJE – RADIO i WEB

OGLAŠAVANJE – REVIJE